ZAPOSLITEV V DECATHLONU

NAŠE VREDNOTE

BTC_banner-05BTC_banner-06BTC_banner-07BTC_banner-08

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno iščemo:

JASNA

JASNA

Vodja ekipe - Decathlon Rudnik

“Decathlonu sem se pridružila v svojih študentskih letih. Čeprav sem bila študentka sem bila enakovreden del ekipe. Način dela, vrednote in vizija podjetja, odnos ter trud za zadovoljstvo zaposlenih, ekipni duh, možnosti za osebni in profesionalni razvoj, ogromno bonitet, teambuildingi, izobraževanja, skupno športanje, druženja, službene poti, pozitivna energija in komunikacija ter možnosti za napredovanja so me tako navdušila, da sem se odločila zaposliti. S svojo vodjo sem na mesečnih sestankih delala na svojih izzivih in ciljih, predvsem na osebnem področju zelo napredovala in sedaj sem vodja ekipe, kjer se trudim vse to dajati naprej in še naprej ustvarjati to super pozitivno in prijetno delovno okolje.”

AJDA

AJDA

Asistentka v prodaji - Decathlon Rudnik

“"V Decathlonu sem začela delati kot študentka in takoj sem vzljubila duh podjetja. Sedaj sem redno zaposlena in z zagotovostjo lahko rečem, da je bila to najboljša odločitev. Delati v podjetju, ki delavcu nudi stabilnost, osebno in karierno rast, znanje, možnost kreativnega izražanja, ekipnega dela, motivacijo in veliko več, me zelo osrečuje in svoje sluzžbe ne bi zamenjala za nič na svetu." ”

SUZANA

SUZANA

Vodja trgovine

“Decathlonu sem se pridružila leta 2016, ko se je odpirala prva trgovina v Sloveniji. Začela sem kot prodajalka na vodnih športih. Sedaj sem zaposlena kot vodja trgovine Decathlon Rudnik. Decathlon je podjetje, ki ti omogoča tako osebno kot profesionalno rast. Najbolj všeč pa mi je, da ti je v okviru podjetja, dovoljeno razvijati svoje lastne projekte, podjetje te neprestano podpira in spodbuja za nadaljnji razvoj. Najbolj pomembno mi je, da zjutraj vstanem z nasmehom in grem z veseljem v službo”