ZAPOSLITEV V DECATHLONU

NAŠE VREDNOTE

KOGA IŠČEMO?

Odgovorne, samoiniciativne, vitalne, iskrene in pristne.

Radi imamo šport in našo strast do športa želimo deliti z vsemi.  
Delamo to, kar imamo radi  ter skupaj gradimo podjetje, ki temelji na zadovoljstvu zaposlenih.   Upamo si sprejemati odločitve, reagirati, sprejeti tveganja, biti samoiniciativni in kreativni.  
Naš namen je biti koristen za ljudi in planet.

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno iščemo:

ANŽE

Asistent v prodaji - Ljubljana BTC

“Pot v Decathlonu sem začel kot dijak in nadaljeval kot zaposleni za polovični in nato polni delovni čas. Delo v Decathlonu mi je všeč predvsem zato, ker mi podjetje dovoli delati napake iz katerih se potem veliko naučim in ker lahko s pomočjo le teh napak rastem. Spodbujajo me k odgovornosti ter napredku. Prav tako imam veliko možnosti za napredovanja. ”

JASNA

Vodja ekipe - Decathlon Rudnik

“Decathlonu sem se pridružila v svojih študentskih letih. Čeprav sem bila študentka sem bila enakovreden del ekipe. Način dela, vrednote in vizija podjetja, odnos ter trud za zadovoljstvo zaposlenih, ekipni duh, možnosti za osebni in profesionalni razvoj, ogromno bonitet, teambuildingi, izobraževanja, skupno športanje, druženja, službene poti, pozitivna energija in komunikacija ter možnosti za napredovanja so me tako navdušila, da sem se odločila zaposliti. S svojo vodjo sem na mesečnih sestankih delala na svojih izzivih in ciljih, predvsem na osebnem področju zelo napredovala in sedaj sem vodja ekipe, kjer se trudim vse to dajati naprej in še naprej ustvarjati to super pozitivno in prijetno delovno okolje.”

AJDA

Asistentka v prodaji - Decathlon Rudnik

“"V Decathlonu sem začela delati kot študentka in takoj sem vzljubila duh podjetja. Sedaj sem redno zaposlena in z zagotovostjo lahko rečem, da je bila to najboljša odločitev. Delati v podjetju, ki delavcu nudi stabilnost, osebno in karierno rast, znanje, možnost kreativnega izražanja, ekipnega dela, motivacijo in veliko več, me zelo osrečuje in svoje sluzžbe ne bi zamenjala za nič na svetu." ”

SUZANA

Vodja trgovine

“Decathlonu sem se pridružila leta 2016, ko se je odpirala prva trgovina v Sloveniji. Začela sem kot prodajalka na vodnih športih. Sedaj sem zaposlena kot vodja trgovine Decathlon Rudnik. Decathlon je podjetje, ki ti omogoča tako osebno kot profesionalno rast. Najbolj všeč pa mi je, da ti je v okviru podjetja, dovoljeno razvijati svoje lastne projekte, podjetje te neprestano podpira in spodbuja za nadaljnji razvoj. Najbolj pomembno mi je, da zjutraj vstanem z nasmehom in grem z veseljem v službo”

STAŠA

Asistentka v prodaji

“V Decathlonu sem zaposlena dobri dve leti. Ko sem se zaposlila, nisem vedela skoraj nič o posameznih športih, a ker mi Decathlon omogoča vsa možna izobraževanja, vem danes res veliko, več kot sem kdaj pričakovala da bom. Danes imam svoje misije, sem vodja športa, imam prosto pot do sprejemanja odločitev na svojem oddelku ter super sodelavce in vodje. Te službe ne bi zamenjala za nič, saj se počutim varno, spoštovano, zaupanja vredno, iz dneva v dan rastem in napredujem, nihče ne pritiska name in imam vso podporo delodajalca tako na službenem, kot tudi na osebnem področju.”